Lirik : Via Vallen - Sayang (NDX A.K.A Cover)

7:46:00 PM

Selamat datang wahai para penikmat musik sekalian, semoga hari-harimu senada dengan irama kedamaian dan kebahagiaan. Langsung saja bagi yang suka banget sama lagu ini, 
resapi dan nyanyikan sesuka hatimu . Enjoy It !!!

Selamat datang wahai para penikmat musik sekalian, semoga hari-harimu senada dengan irama kedamaian dan kebahagiaan. Langsung saja bagi yang suka banget sama lagu ini, 
resapi dan nyanyikan sesuka hatimu . Enjoy It !!!

Lirik : Via Vallen - Sayang (NDX A.K.A Cover)
Image Source: sisidunia.com

Lirik : Via Vallen - Sayang 
(NDX A.K.A Cover)

Sayang, opo kowe krungu
Jerite atiku mengharap engkau kembali
Sayang, nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko ati ku
Sak tenane ra ngapusi isih terno sliramu
Duko pujane ati nanging kowe ora ngerti
Kowe wes tak wanti wanti
Malah jebul sak iki kowe mblenjani janji
Jare sehidup semati nanging opo bukti
Kowe medot tresnoku demi wedoan liyo
Yowes ra popo insya allah aku isoh, lilo

Meh sambat kaleh sinten
Yen sampun mekaten.. Merana uripku
Aku welasno kangmas, aku mesakno aku
Aku nangis nganti metu eluh getih putih

Sayang, opo kowe krungu
Jerite atiku mengharap engkau kembali
Sayang, nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Hari demi hari uwes ta' lewati
Yen pancen dalane kudu kuat ati
Ibarate sego uwes dadi bubur
Nanging tresno iki ora bakal luntur
Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
Ora ono liyane sing isoh dadi penggantimu
Wes kanggo awakmu seng cocok neng atiku
Nganti rambutku putih, atimu ra bakal krungu

Meh sambat kaleh sinten
Yen sampun mekaten.. Merana uripku
Aku welasno kangmas, aku mesakno aku
Aku nangis nganti metu eluh getih putih

Sayang, opo kowe krungu
Jerite atiku mengharap engkau kembali
Sayang, nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Sayang opo krungu tangis e ati ku
Mengharap kowe bali nang jero ati iki
Nganti rambutku putih tangis eloh dadi getih
Mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci
Aku marang sliramu gur aku ning atimu
Aku ra isoh ngapusi sak tenane neng ati
Mung kanggo sliramu cinta mu tetap abadi
Selamanya sampai akhir hayat ini

Meh sambat kaleh sinten
Yen sampun mekaten.. Merana urip ku
Aku welasno kangmas, aku mesakno aku
Aku nangis nganti metu eluh getih putih

Sayang, opo kowe krungu
Jerite atiku mengharap engkau kembali
Sayang, nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Percoyo opo pamujamu
Cintamu tetap abadi

loading...

Share this:

Related Posts

Previous
Next Post »
Load disqus comment

Thanks for visiting us. Leave your comment here.
Hint for emoticon: First, choose the emo that you like.
Then, type the unique code of the emo in comment box.