Lirik : NDX A.K.A - Bojoku Ketikung

5:23:00 PM

Selamat datang wahai para penikmat musik sekalian, semoga hari-harimu senada dengan irama kedamaian dan kebahagiaan. Langsung saja bagi yang suka banget sama lagu ini, 
resapi dan nyanyikan sesuka hatimu . Enjoy It !!!

Lirik : NDX A.K.A - Bojoku Ketikung
Sumber Gambar : reverbnation.com

Lirik : NDX A.K.A - Bojoku Ketikung

Jangan opo jangan kangkung
Tempe opo tempe koro
Ngopo kok bingung bojoku ditikung
Popo po ora aku ra popo

Aku ra nyongko koe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing seneng koe
Nganti koe nikung bojone konco dewe

Heee koe koncoku sing jarene cs ku
Nanging nyatene neng mburi kok koe koyo pabu
Mbribik nikung nyiak bojone konco dewe 
Ora mikir koncone tumindak sak penake
Paitan cangkem lunyu kau merebut pacarku
Tusuk dari belakang ah manaku tau
Seakan kau arjuna padahal engkau keju
Ra nganggo sopan santun kau dustai diriku

Sak tenane atiku loro nanging aku mencoba ra popo
Sak tenane atiku loro nanging aku kebacut loro

Aku ra nyongko koe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing seneng koe
Nganti koe nikung bojone konco dewe

Aku kurang opo kok koe iso tego
Opo ono salah ku teros koe nikung aku
Opo putut ajarno kok aku kudu lilo
Ngrasakno tumindakmu sik ngerugekke awakku
Pancen koe konyol ning utekmu kok protol 
Pendak ndinone awor ee bojoku tok gondol
Tak bisa aku pendam mana sanggup bertahan
Neng ngarep kok apikan neng mburi ko bajingan

Sak tenane atiku loro nanging aku mencoba ra popo
Sak tenane atiku loro nanging aku kebacut loro

Aku ra nyongko koe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing seneng koe
Nganti koe nikung bojone konco dewe

Yowis sak karepmu nek ngeneki caramu
Yes wis iki dalane aku mung ikhlas wae
Koe mung tak bedani kok watakmu kemlinthi
Pacar teman sendiri kau anggap permaisuri
Gek ndang rumat kono gek ndang untal kono
Mugo iso seneng awet tekan tuwo
Sakjane aku nguyu mikirke tumindakmu
Kok koe ngragas banget ngopeni turahanku

Sak tenane atiku loro nanging aku mencoba ra popo
Sak tenane atiku loro nanging aku kebacut loro

Aku ra nyongko koe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing seneng koe
Nganti koe nikung bojone konco dewe

Aku ra nyongko koe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing seneng koe
Nganti koe nikung bojone konco dewe


loading...

Share this:

Related Posts

Previous
Next Post »
Load disqus comment

Thanks for visiting us. Leave your comment here.
Hint for emoticon: First, choose the emo that you like.
Then, type the unique code of the emo in comment box.