Lirik : Pendhoza feat. Apsari Barbie - Pokemon (Pokok`e Move On)

9:42:00 PM

Selamat datang wahai para penikmat musik sekalian, semoga hari-harimu senada dengan irama kedamaian dan kebahagiaan. Langsung saja bagi yang suka banget sama lagu ini, 
resapi dan nyanyikan sesuka hatimu . Enjoy It !!!

Lirik : Pendhoza feat. Apsari Barbie - Pokemon (Pokok`e Move On)
Sumber Gambar : youtube.com

Lirik : Pendhoza feat. Apsari Barbie - Pokemon
(Pokok'e Move On)

Mas aku njaluk
Sing gedhe pangapuramu
Sejatine aku isih tresno awakmu
Tak akoni
Pancene aku sing kleru
Ojo lungo kang mas
Pancen aku sing salah

Cukup semene wae
Anggonku ngrasakke
Ngrasakke sliramu
Sing malah soyo nyepelekke
Jare tresno aku
Lha ko aku mbok sio-sio
Polah sak penak mu
Gawe atiku tambah gelo

Kang mas dudu maksudku
Gawe gelo atimu
Pancen iki salahku
Aku sing ninggal awakmu
Netes eluh iki
Mergo kangen marang kowe
Opo kowe ngrasakke
Opo sing tak rasakke

Duh dek aku wes lali
Nyambung katresnan ro kowe
Aku wes ora wani
Opo meneh mbaleni
Gandengan koyo wingi
Sorry aku ora sudi
Aduh dek
Aku wes loro
Tak ikhlasno mergo ati uwes gelo
Timbang aku gejeron
Mendingan aku move on
Pokemon pokok'e move on

Ati iki isih tresno
Marang sliramu
Jembarno pangapuramu
Kanggo awakku
Snajan dirimu
Bacut cidro lan gejeron
Kang mas mbok balio neng aku
Kowe ojo move on

Neng ati rasane
Nyesek soyo tenanan
Anggonku ngrasakke
Nganti koyo uwong edan
Saben mbengi
Nyawang potomu dadi kelingan
Nalikane aku ro kowe
Poto selfie bebarengan

Getun ati iki yen uwes ngapusi
Salahmu dewe mergo kowe sing njalari
Pancen salah tak akoni aku slaah
Uwes gawe loro
Wes gawe urepku bubrah

Duh dek aku wes lali
Nyambung katresnan ro kowe
Aku wes ora wani
Opo meneh mbaleni
Gandengan koyo wingi
Sorry aku ora sudi
Aduh dek
Aku wes loro
Tak ikhlasno mergo ati uwes gelo
Timbang aku gejeron
Mendingan aku move on
Pokemon pokok'e move on

Duh dek aku wes lali
Nyambung katresnan ro kowe
Aku wes ora wani
Opo meneh mbaleni
Gandengan koyo wingi
Sorry aku ora sudi
Aduh dek
Aku wes loro
Tak ikhlasno mergo ati uwes gelo
Timbang aku gejeron
Mendingan aku move on
Pokemon pokok'e move on


loading...

Share this:

Related Posts

Previous
Next Post »
Load disqus comment

Thanks for visiting us. Leave your comment here.
Hint for emoticon: First, choose the emo that you like.
Then, type the unique code of the emo in comment box.