Lirik : NDX A.K.A Familia feat. PJR - Kelingan Mantan

4:37:00 PM

Selamat datang wahai para penikmat musik sekalian, semoga hari-harimu senada dengan irama kedamaian dan kebahagiaan. Langsung saja bagi yang suka banget sama lagu ini, 
resapi dan nyanyikan sesuka hatimu . Enjoy It !!!

Lirik : NDX A.K.A Familia feat. PJR - Kelingan Mantan
Sumber Gambar : Reverbnation.com

Lirik : NDX A.K.A Familia feat. PJR - Kelingan Mantan

Dek koe neng ndi ?
Kang mas kangen dek
Kangen banget
Ibarat sego kucing ra dikareti
Ambyar atiku dek ambyar tenan
Opo meneh nek kelingan janjimu dek
Geros neng ati
Kang mas ameh gawe lagu
Kelingan mantan lo de
Mergane iki isi ati kang mas

Dek koe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes eloh ku mili deres neng pipi

Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
Bayanganmu nan tak seindah kenyataan dihidupku
Kelingan awale kita ketemu disana
Berduaan bermesraan penuh canda dan tawa
Sumpah janji tresno iki aku karo koe
Mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
Nadyan kang mas nyaman kaleh panjenengan
Mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan

Dek koe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki netes
Eloh ku mili deres neng pipi

Dek opo iki bukti katresnanmu marang aku
Koe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Rodo sue wes sesasi koe ra ngabari
Aku bingong kudu goleki siramu neng ngendi
Yowes mungkin dalan tresnone kudu pisah
Walaupun ati iki gor isone pasrah
Bakal tak kenang jenengmu nang masalaluku
Senajan koe wes gawe cidro neng atiku

Dek koe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes eloh ku mili deres neng pipi

Mas pangapurane kanggo awakku
Mergane tresno iki kanti restui ibuku
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Lilakno aku kanti ikhlas ati

Dek koe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki
Netes eloh ku mili deres neng pipi

Mas pangapurane kanggo awakku
Mergane tresno iki kanti restui ibuku
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Lilakno aku kanti ikhlas ati
Lilakno aku kanti ikhlas ati


loading...

Share this:

Related Posts

Previous
Next Post »
Load disqus comment

Thanks for visiting us. Leave your comment here.
Hint for emoticon: First, choose the emo that you like.
Then, type the unique code of the emo in comment box.