Lirik : Via Vallen - Kimcil Kepolen

2:54:00 PM

Selamat datang wahai para penikmat musik sekalian, semoga hari-harimu senada dengan irama kedamaian dan kebahagiaan. Langsung saja bagi yang suka banget sama lagu ini, 
resapi dan nyanyikan sesuka hatimu . Enjoy It !!!

Lirik : Via Vallen - Kimcil Kepolen
Sumber Gambar : citizen6.net


Lirik : Via Vallen - Kimcil Kepolen

Pancene kowe pabu
Nuruti ibumu
Jare nek ra ninja
Ra oleh dicinta

Opo koyo ngene
Susahe wong kere
Ameh nyanding tresno
Kalah karo bondo

[RAP]
Aku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
Ono opo kok kowe tego karo aku iki
Opo aku salah nek aku tresno kowe
Kok pendak dino atimu enenge gelisah
Mending aku ro kowe koreksi dewe dewe
Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
Mergo saiki tresno enenge gur bondo
Kalah rupo menang rupo aku ora popo

Pancene kowe pabu
Nuruti ibumu
Jare nek ra ninja
Ra oleh dicinta

Opo koyo ngene
Susahe wong kere
Ameh nyanding tresno
Kalah karo bondo

[RAP]
Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
Jebul saiki kowe wes keconangan neng mburiku
Kowe selingkuh ro konco cerakku iki
Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani
Jaremu nek ra fu kowe ora i love you
Jaremu nek ra ninja kowe ora cinta
Nanging piye meneh aku wong ra nduwe
Kalah bondo menang rupo kuwi sak lawase

Pancene kowe pabu
Nuruti ibumu
Jare nek ra ninja
Ra oleh dicinta

Opo koyo ngene
Susahe wong kere
Ameh nyanding tresno
Kalah karo bondo

[RAP]
Yonek kowe ra iso nrimo opo enenge
Gur isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
Pancen koe tonjo ning atimu wuto
Menang rupo moto bondo kuwi pancen kowe
Aku wes ra betah ngrasakke sifatmu
Mending aku tak pisah ninggalke slirahmu
Ojo rumongso biso nek kowe ora iso
Atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

Pancene kowe pabu
Nuruti ibumu
Jare nek ra ninja
Ra oleh dicinta

Opo koyo ngene
Susahe wong kere
Ameh nyanding tresno
Kalah karo bondo

Pancene kowe pabu
Nuruti ibumu
Jare nek ra ninja
Ra oleh dicinta

Opo koyo ngene
Susahe wong kere
Ameh nyanding tresno
Kalah karo bondo


loading...

Share this:

Related Posts

Previous
Next Post »
Load disqus comment

Thanks for visiting us. Leave your comment here.
Hint for emoticon: First, choose the emo that you like.
Then, type the unique code of the emo in comment box.