Lirik : NDX A.K.A Familia - Kesandung Masa Lalu

11:35:00 AM

Selamat datang wahai para penikmat musik sekalian, semoga hari-harimu senada dengan irama kedamaian dan kebahagiaan. Langsung saja bagi yang suka banget sama lagu ini, 
resapi dan nyanyikan sesuka hatimu . Enjoy It !!!

Lirik : NDX A.K.A Familia - Kesandung Masa Lalu
Sumber gambar : reverbnation.com

Lirik : NDX A.K.A Familia - Kesandung Masa Lalu

Wes lilakno aku kangmas wes cukup lalekno
Tresno iki ora bakal iso tak baleni kanti siji

Aku kesandung masa lalu
Ceritane aku lan sliramu
Nang karanganyar iki koe mblenjani janji

Opo ora eleng mbiyen koe karo aku
Ngukir tresna sak gedhene gunung lawu
Separo rogo iki mong kanggo awakmu
Crita iki bakal tak kenang nang masalalu

Alun-alun karangayar sing dadi seksine tresna
Nalikane tok ucapke sumpah janji tekan mati
Siji sijine mong riko mboten enten sing liyane
Roso lorp ati iki cukup tak rasak'ke dewe

Ngenes batinku loro atiku
Mesakno aku mesakno aku

Aku kesandung masa lalu
Ceritane aku lan sliramu
Nang karanganyar iki koe mblenjani janji

Opo ora eleng mbiyen koe karo aku
Ngukir tresna sak gedhene gunung lawu
Separo rogo iki mong kanggo awakmu
Crita iki bakal tak kenang nang masa lalu

Mentep mlayu kesandung watu kok yo tego ninggal aku
Koe gandeng priyo brewu cukup mesem emot nesu
Rumangsamu aku kuat nahan loro paling berat
Ati muntap pengen ndupak bojomu tak gawe wafat

Kembalilah sayang ku ingin duduk dipelaminan
Aku dan kamu menjadi kita jangan sampai ada orang ke tiga

Aku kesandung masalalu
Ceritane aku lan sliramu
Nang karanganyar iki koe mblenjani janji

Masa lalu kita begitu sangat indahnya
Kita ucap janji suci sehidup semati
Tapi maafkanlah sayang ku akhiri cerita kita
Kenanglah aku di hatimu selamanya jadi masa lalu

Opo ora eleng mbiyen koe karo aku
Ngukir tresna sak gedhene gunung lawu
Separo rogo iki mong kanggo awakmu
Crita iki bakal tak kenang nang masa lalu

Yen pancen dalane aku kudu piye
Tanpa lara rasa tresna tak ikhlaske Insya Allah lila

Share this:

Related Posts

Previous
Next Post »
Load disqus comment

Thanks for visiting us. Leave your comment here.
Hint for emoticon: First, choose the emo that you like.
Then, type the unique code of the emo in comment box.