Lirik : Via Vallen - Astuti

11:03:00 AM

Selamat datang wahai para penikmat musik sekalian, semoga hari-harimu senada dengan irama kedamaian dan kebahagiaan. Langsung saja bagi yang suka banget sama lagu ini, 
resapi dan nyanyikan sesuka hatimu . Enjoy It !!!

Lirik : Via Vallen - Astuti
Sumber gambar : youtube.com


Lirik : Via Vallen - Astuti

Mergo aku kalah rupo aku kalah bondo
Saiki kowe lungo ninggalke awakku
Ngopo kowe tego jarene kowe setio
Jebul mung keju dasare astuti

Mergo aku kalah rupo aku kalah bondo
Saiki kowe lungo ninggalke awakku
Ngopo kowe tego jarene kowe setio
Jebul mung keju dasare astuti
Asli tukang tipu

Wong lanang jaman saiki uwes podo pinter
Wes iso mendakke motor karo setang bunder
Senengane pendak bengi dijak muter-muter
Mangkat dugem muleh muleh uwis podo kluwer
Iki critane cah enom model jaman saiki
Nek pacaran uwes ra tau jenenge nganggo ati
Sing penting metu duwite karo gelem ngragati
Rupo ra mbejaji mesti wes akeh sing nggoleki

Witing tresno jalaran soko kulino
Ojo mung ngumbar tresno mergo kepingin bondo
Iki pengalamane uripku ditipu karo mantan pacarku
Jare dekne sayang karo aku mergo kalah bondo kowe melayu

Mergo aku kalah rupo aku kalah bondo
Saiki kowe lungo ninggalke awakku
Ngopo kowe tego jarene kowe setio
Jebul mung keju dasare astuti

Senadyan aku mung nduwe motor rudo loro
Sandanganku ndeso ora koyo wong kutho
Nanging kabeh tak entokke mergo aku kerjo
Ora sitik sitik njaluk bondone wong tuwo
Ra popo saiki kowe ninggal aku lungo
Siso siso tresnamu bakal tetap tak jogo
Ora sak lawase wong urip kuwi ning ngisor
Yen pancen wayahe mesti ngerasakke penake

Duwe paras ayu senengane kok ngeju
Opo ra eman karo awakmu
Aku ra bakal nguber welasmu
Senadyan rentet tangismu kanggo sliramu
Dasare kowe kimcil sifatmu pancen labil
Mikirke kowe nggawe rusak pikiran
Atiku wis tatu mergo dapurmu
Cukup sepisan kenal karo awakmu

Mergo aku kalah rupo aku kalah bondo
Saiki kowe lungo ninggalke awakku
Ngopo kowe tego jarene kowe setio
Jebul mung keju dasare astuti

Mergo aku kalah rupo aku kalah bondo
Saiki kowe lungo ninggalke awakku
Ngopo kowe tego jarene kowe setio
Jebul mung keju dasare astuti
Asli tukang tipu

Share this:

Related Posts

Previous
Next Post »
Load disqus comment

Thanks for visiting us. Leave your comment here.
Hint for emoticon: First, choose the emo that you like.
Then, type the unique code of the emo in comment box.