Lirik : NDX A.K.A Familia - Terminal Giwangan

10:02:00 AM

Selamat datang wahai para penikmat musik sekalian, semoga hari-harimu senada dengan irama kedamaian dan kebahagiaan. Langsung saja bagi yang suka banget sama lagu ini, 
resapi dan nyanyikan sesuka hatimu . Enjoy It !!!

Lirik : NDX A.K.A Familia - Terminal Giwangan
Sumber gambar : reverbnation.com

Lirik : NDX A.K.A Familia - Terminal Giwangan

Rasane ora karuan
Ning ati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan
(ji ro,,,ji ro lu pat)

Biasane jam semene wis ngabari
Nanging tekan saiki hpku durung muni
Biasane jedal jedul ning ngarepku
Nanging dino-dino iki menghilang bagai butiran debu

Aku mung koyo terminal giwangan
Mung tok nggo sambat...tok nggo istirahat

Rasane ora karuan
Ning ati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan
Pengen opo tak turuti
Leh ku lembur telung wengi
Udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

Lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
Ngeteni kabarmu dek kok leh nganyelne ati
Banjur tak kirimi bbm apa kabar sayang
Lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco
Duh alah dek anggepmu aku iki sopo
Bojomo dek aku iki bojomo
Mengopo jawabmu gawe aku tambah nestopo
Suwe ora jamu ketemu pisan nggawe gelo

Aku mung koyo terminal giwangan
Mung tok nggo sambat...tok nggo istirahat

Rasane ora karuan
Ning ati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan
Pengen opo tak turuti
Leh ku lembur telung wengi
Udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

Rasane ora karuan
Ning ati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan
Pengen opo tak turuti
Leh ku lembur telung wengi
Udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

loading...

Share this:

Related Posts

Previous
Next Post »
Load disqus comment

Thanks for visiting us. Leave your comment here.
Hint for emoticon: First, choose the emo that you like.
Then, type the unique code of the emo in comment box.