Lirik : Nella Kharisma - Aku Kangen Bojomu

11:02:00 AM

Selamat datang wahai para penikmat musik sekalian, semoga hari-harimu senada dengan irama kedamaian dan kebahagiaan. Langsung saja bagi yang suka banget sama lagu ini, 
resapi dan nyanyikan sesuka hatimu . Enjoy It !!!

Lirik : Nella Kharisma - Aku Kangen Bojomu
Sumber gambar : lensaremaja.com


Lirik : Nella Kharisma - Aku Kangen Bojomu

Tak jaluk gede sepuramu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan gawe remuk batinmu
Nanging lilakno bojomu

Aku ra nyejo
Aku ra nyongko
Ati iki nandang asmoro
Mung tetepno atiku
Selawase aku tresno bojomu

Saktenane atiku pancen kangen bojomu
Ra keno pisah mergo tresno wis kadung jeru
Sing ta jakuk mung siji teko awakmu
Ikhlasno bojomu yen tak pek dadi bojoku
Ra perlu tak rapalne mantaro sing komat kamit
Mergo sakjane tingkahe bojomu sing amit amit
Sakiki kabeh wis dadi lelakonku
Lelakon aku arep ngepek bojomu

Tak jaluk gede sepuramu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan gawe remuk batinmu
Nanging lilakno bojomu

Aku ra nyejo
Aku ra nyongko
Ati iki nandang asmoro
Mung tetepno atiku
Selawase aku tresno bojomu

Opo pancene koe trahe ra iso mikir
Tak kiro pancene awakmu kui sing rodo kenthir
Ora tambah pinter nanging utekmu tambah mlintir
Pantes wae yen bojomu saiki banting setir
Mulo saiki kabeh ceritane wis bedo
Ra usum koyao crito wayang rama lan shinta
Usume saiki konco yo tego mangan konco
Yen panggah ra trimo men e tak kepruk boto

Tak jaluk gede sepuramu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan gawe remuk batinmu
Nanging lilakno bojomu

Tak jaluk gede sepuramu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan gawe remuk batinmu
Nanging lilakno bojomu

Aku ra nyejo
Aku ra nyongko
Ati iki nandang asmoro
Mung tetepno atiku selawase
Mung tetepno atiku
Selawase aku tresno bojomu

Share this:

Related Posts

Previous
Next Post »
Load disqus comment

Thanks for visiting us. Leave your comment here.
Hint for emoticon: First, choose the emo that you like.
Then, type the unique code of the emo in comment box.