Lirik : Nella Kharisma - Aku Ra Nikung

5:02:00 PM

Selamat datang wahai para penikmat musik sekalian, semoga hari-harimu senada dengan irama kedamaian dan kebahagiaan. Langsung saja bagi yang suka banget sama lagu ini, 
resapi dan nyanyikan sesuka hatimu . Enjoy It !!!

Lirik : Nella Kharisma - Aku Ra Nikung
Sumber gambar : lensaremaja.com


Lirik : Nella Kharisma - Aku Ra Nikung

Bojomu kuwi tek lan ro aku kok geleman
Yo sorry wae bukan maksudku nikungan
Aku milih kekancan dari pada lanangan
Nyatane bojomu kuwi kimcil gondolan

Iki cerito anyar sek gae utek edan
Antara aku koe lan bojomu sek geleman
Kamunya salah paham dan anggap ku nikungan
Tapi e tunggu dulu aku bukan cewek murahan

Sumpah aku ra nikung dadine rasah binggung
Kekancanku tetulungan ra model sempet menthung
Aku mek ora ngerti sak iki tok sengiti
Kudune kowe ngerti bojomu sek nggatheli

Bojomu kuwi tek lan ro aku kok geleman
Yo sorry wae bukan maksudku nikungan
Aku milih kekancan dari pada lanangan
Kenyataane bojomu kimcil gondolan

Diriku ini bukan pembalap moto gp
Yang pengen menang kudu tikung kanan tikung kiri
Akeh kimcil nyeraki aku binggung milihi
Nganti senat senut aku pusing pala berbi

Wajar pacarmu suka dan dia terpesona
Wajahku imut kayak artis ganteng-ganteng srigala
Mulo nek golek pacar ojo seng pendusta
Lihat teman pacar ganteng dia langsung mendua

Bojomu kuwi tek lan ro aku kok geleman
Yo sorry wae bukan maksudku nikungan
Aku milih kekancan dari pada lanangan
Nyatane bojomu kimcil gondolan

Sak iki ketemu konco omonganmu go sambar
Nek aku due niat bojomu wes tak embat
Nek kowe iseh mangkel kuwi wes dadi hakmu
Aku koncomu kenthel kok tok anggep musuhmu

Aku trimo ngalah tetimbang kabeh bubrah
Bojomu nyerak aku wes ngobrol bubrah iku salah
Aku milih kekancan timbang nggo lanangan
Tapi kenyataan’e bojomu kimcil gondolan

Banyak kimcil nendekati aku
Lalu untuk apa ku tikung pacarmu

Jangan jangan jangan kau curiga padaku
Karena pacarmu bukanlah tipeku

Bojomu kuwi tek lan ro aku kok geleman
Yo sorry wae bukan maksudku nikungan
Aku milih kekancan dari pada lanangan
Nyatane bojomu kimcil gondolan

Bojomu kuwi tek lan ro aku kok geleman
Yo sorry wae bukan maksudku nikungan
Aku milih kekancan dari pada lanangan
Nyatane bojomu kimcil gondolan



Share this:

Related Posts

Previous
Next Post »
Load disqus comment

Thanks for visiting us. Leave your comment here.
Hint for emoticon: First, choose the emo that you like.
Then, type the unique code of the emo in comment box.